Groot Voorzitters Overleg Sportraad Noordwijk

Op donderdag 6 juli a.s. organiseert de Sportraad Noordwijk (SRN) het Groot Voorzitters Overleg (GVO) voor alle sportverenigingen in Noordwijk, Noordwijkerhout en De Zilk. Dit initiatief komt in de plaats van de (pré-corona) jaarvergadering van de Sportraad.

Tijdens het GVO wil het bestuur van de Sportraad met de (vice-)voorzitters in dialoog over alle lokale ontwikkelingen die invloed hebben op sporten & bewegen in onze gemeente. Om die reden zijn ook burgemeester Wendy Verkleij en wethouder Aloïs Eberharter aanwezig om aan dit gesprek deel te nemen.

Maar ook de onderlinge samenwerking tussen de verenigingen kan hierbij aan de orde komen. Waar lopen verenigingen tegenaan? Welke initiatieven zijn kansrijk? Welke hulp kan de gemeente of het Sportbedrijf Noordwijk daarbij bieden?

Het bestuur van de SRN weet zo nóg beter wat er speelt bij de verenigingen, en de verenigingen weten nog beter welke bronnen zij kunnen aanboren. Een open dialoog dus, met als uitkomst dat sporten in Noordwijk nog leuker, toegankelijker et cetera kan worden.

De bijeenkomst wordt in goede banen geleid door Ard Zandbergen (o.a. Bollenstreek Omroep) en vindt plaats in het clubgebouw van de Noordwijkse Hockeyclub NHC aan de Nieuwe Zeeweg in Noordwijk. Aanvang is 19.00 uur.