VAN DE REDACTIE

Met de nieuwsbrief zullen wij alle bij de Sportraad Noordwijk aangesloten sportaanbieders regelmatig informeren over nieuws en ontwikkelingen over onderwerpen die u en uw sportvereniging aangaan.

Heeft u tips, vragen of verzoeken naar aanleiding van deze nieuwsbrief? Deze zijn zeker welkom! Mail ze naar: secretaris@sportraadnoordwijk.nl Het zou fijn zijn als u deze nieuwsbrief binnen uw vereniging verspreid. Wij wensen u veel leesplezier!

FUSIE  SPORTRADEN EEN FEIT!  STICHTING SPORTRAAD NOORDWIJK I.O.

Op 18 december tekenden voorzitters Rob de Jong en Ton Wieringa een samenwerkingsovereenkomst tussen de sport raden van Noordwijk en Noordwijkerhout. Hiermee is een nieuwe Sportraad ontstaan met thans 52 aangesloten verenigingen, die met elkaar ca.20.000 leden hebben! Een mooie start van het nieuwe jaar en wij danken alle sportaanbieders voor het gegeven vertrouwen. Samen met u zijn we er klaar om er weer een fantastisch sportjaar van te maken.

 

WIE DOET WAT EN HOE KOMT U IN CONTACT MET DE SPORTRAAD?

Op onze website: www.sportraadnoordwijk.nl vindt u alle informatie over de Sportraad. De website zal de komende tijd aangepast worden in verband met de veranderingen. Tevens hopen wij u de komende tijd het nieuwe logo van de nieuwe Sportraad Noordwijk te kunnen presenteren.

Voor gerichte contacten of voor een persoonlijke afspraak kunt terecht bij onze zgn. ambassadeurs: voor de woonkernen Noordwijk aan Zee en Noordwijk Binnen zijn dat Susan Quaars en Marcel Zwarts en voor Noordwijkerhout en de Zilk zijn dat Bob van Velthoven en Gerard Heemskerk.

Wij verzoeken u vanaf nu de nieuwe e-mailadresseringen te gebruiken:

Voor mails aan de voorzitter Rob de Jong en vicevoorzitter Ton Wieringa gebruikt u voorzitter@sportraadnoordwijk.nl en t.wieringa@sportraadnoordwijk.nl of secretaris@sportraadnoordwijk.nl. Voor de complete portefeuilleverdeling verwijs ik u graag naar onze website. Daar ziet u tevens hoe u met Maikel van Beek en Leen de Koning, de overige bestuursleden, in contact kunt komen.

SPORTVERKIEZING  2018: WIJ REKENEN OP UW KOMST! U BENT VAN HARTE WELKOM!

De Sportverkiezing belooft een fantastische feestavond te worden. Prachtige sporters die genomineerd zijn, filmpjes over sportverenigingen en hun vrijwilligers en de sportfoto van het jaar!  De Burgemeester en Wethouder Sportzaken zullen ook aanwezig zijn en voormalig Wethouder Sportzaken Gerben van Duin zal nog eenmaal in het zonnetje gezet worden. De huldiging van de sporters zal muzikaal aangekleed worden door De Koetillers en na de uitreiking start een geweldig feest met Nightlife!

Op de website van de Sportraad vindt u meer informatie over de Sportverkiezing waaronder de genomineerden. www.sportraadnoordwijk.nl

Let op: Voor de eerste 150 bezoekers uit Noordwijkerhout en De Zilk zijn 3 touringcars van Beuk beschikbaar voor een gratis retour (op=op). De gratis vervoersbewijzen zijn op te halen bij het VVV in Noordwijkerhout en bij M-Kappers en De Duinpan in De Zilk.