NIEUWSBRIEF                       VAN DE REDACTIE:

Editie : nr. 3 -week 19 -2019

Met de nieuwsbrief zullen wij alle bij de Sportraad Noordwijk aangesloten sportaanbieders regelmatig berichten over nuttige informatie met betrekking tot sport in onze gemeente.
Mocht u informatie willen delen  stuur dan uw suggesties aan: redactie@sportraadnoordwijk.nl

Wij wensen u veel leesplezier!

Jaarlijks Sportcongres op 9 oktober dit jaar georganiseerd door buurtsportcoaches uit Noordwijk !
Elk jaar organiseren de Buurtsportcoaches uit Noordwijk(erhout ) , Hillegom, Lisse en Teylingen een sportcongres .Elk jaar vindt het in een andere gemeente plaats. Dit jaar is het congres op woensdag 9 oktober gepland. Alle sportverenigingen, bestuursleden , trainers, vrijwilligers , sportaanbieders en andere sportbetrokkenen worden uitgenodigd. Er zijn o.a. workshops,er is een lezing en er is veel informatie te verkrijgen. Als Kapstok van de avond zal het thema ” Nationaal Sportakkoord ” aangehouden worden. Noteert u alvast de datum in uw agenda.

Tweede bijeenkomst Noordwijkerhoutse en Zilker Sportverenigingen  op maandag 13 mei ! ( vanaf 19.30 uur, plaats Landgoed en Golfclub Tespelduyn )
Zoals in november 2018 op de druk bezochte eerste bijeenkomst toegezegd , is er op 13 mei een vervolgbijeenkomst gepland. Alle 27 ( !) Noordwijkerhoutse en Zilker sportverenigingen zijn inmiddels uitgenodigd. Wij stellen het zeer op prijs indien u allen weer aanwezig zult zijn.

Op deze avond zal er ook een presentatie over ” Sport en Waardepropositie van de Sportvereniging ”

door sportambtenaar Ferdy Nugteren gegeven worden.

Mocht u uw aanwezigheid nog willen opgeven , doe dit dan z.s.m. per mail aan sportambassadeur Bob van Velthoven: b.vanvelthoven@sportraadnoordwijk.nl

NOVO organiseert op 22 juni het jaarlijkse Beachvolleybaltoernooi !
Iedereen kan mee doen. Het toernooi begint vanaf ca 09.00 uur en duurt tot ca.17.00 uur.

Adres: Zeereep 21, bij strandafrit 21, parkeren op Wantveld. Melden bij Strandpaviljoen de Koele Costa.

aanmelden:http//beachvolleybalnoordwijk.com/ –zie ook https// www.facebook.com/NOVObeach/.

”Europe Youth Top- 10 ” Tafeltennis 4-6 oktober 2019 in Noordwijk !
De sporthallen aan de Duinwetering zullen het strijdtoneel van de Europese Kampioenschappen jeugdtafeltennis zijn. Uit tal van landen zal er gestreden worden om meerdere Europese tafeltennistitels. Daarnaast is er ook veel aandacht voor Paratafeltennis, een clinic voor 55+ van Bettine Vriesekoop en een tafeltennis scholieren competitie voor de jeugd van Noordwijk. De kampioenschappen worden gehouden door de Nederlandse Tafeltennisbond in samenwerking met de gemeente Noordwijk ,waarmee de gemeente onderstreept zich breed voor de sport in te willen zetten.( zie verder op www.tafeltennis

Mocht u geen nieuwsbrief willen ontvangen laat u dit dan per mail aan ons weten: secretaris@sportraadnoordwijk.nl

NIEUWSBRIEF nr. 3 week 19