Sportman

Waarom Sponsort Koninklijke Beuk de Sportverkiezingen:

De sportsponsoring van Beuk begon decennia terug, toen de jonge Beuken van voorgaande generaties hun eerste balletjes trapten bij Voetbal Vereniging Noordwijk én SJC. Het is een grote sportieve familie, dus al gauw volgden sponsorovereenkomsten met tennis-, hockey- en golfclubs. Inmiddels is Koninklijke Beuk sponsor van vele sportverenigingen waar haar medewerkers en hun familie lid van zijn.

Sponsorbeleid
Vanuit bovenstaande natuurlijke ontwikkeling is een sponsorbeleid ontstaan, formeel gebaseerd op drie pijlers. Ten eerste; Beuk is betrokken bij haar medewerkers én de inwoners van Noordwijk. Ten tweede; de business; 24 uur per dag operationeel met reizen en rijden, dus altijd in beweging. En als laatste de slogan om ergens zonder omweg de beste in te zijn. Het regionale MVO beleid van het Noordwijkse familiebedrijf is dan ook geheel gericht op sport.

Als winnaar uit de bus
In het kader van de sportsponsoring wordt de slogan ‘Met Beuk als winnaar uit de bus’ gehanteerd. En hoewel Beuk bij voorkeur het woord ‘touringcar’ communiceert, is deze pakkende slogan toch écht het meest geschikt voor de sportieve overwinningen van haar clubs en sporters.

Sportraad Noordwijk
Om het sponsorbeleid nog meer kracht bij te zetten is Beuk hoofdsponsor van de Sportraad Noordwijk en faciliteert hiermee de sportverkiezingen van het jaar. De sportman van het jaar wordt jaarlijks beloond met de Koninklijke Beuk Cup.