Training: Veilig sportklimaat.

Beste verenigingen, trainers en coaches,

Welzijn Noordwijk nodigt jullie van harte uit voor een bijzondere training gegeven door Yos Lotens op dinsdagavond 10 november a.s. Wellicht kennen jullie Yos al van de judo lessen op de basisscholen in Noordwijk en weten jullie ook dat de lessen van Yos veel meer betekenen dan alleen de basisvaardigheden van judo leren. Respect is een belangrijk thema tijdens zijn lessen. Respect voor de trainer, voor elkaar en voor het materiaal waarmee gewerkt wordt.
Wij zijn dan ook trots dat we jullie deze training in de Week van Respect aan mogen aanbieden.

Zonder vrijwilligers kunnen verenigingen niet bestaan; zij zijn super belangrijk voor de club.
Als bestuurder, achter de bar, onderhoud accommodatie/materiaal, organiseren van wedstrijden en gave evenementen en vaak ook om trainingen te geven. De trainers zijn soms betaalde krachten, maar vaak ook ouders van jeugdleden en oudere jeugdleden die de ‘jonkies’ trainen. De techniek van de sport is bekend terrein, maar hoe breng je het over? Hoe zorg je voor een goede sfeer tijdens de lessen en creëer je een veilig sportklimaat waarin iedereen zich happy voelt en zich naar eigen kunnen kan ontwikkelen?

Yos Lotens heeft een methode ontwikkelt die trainers daarin traint.
Zijn achtergrond en vele jaren ervaring als budo-leraar en sportpedagoog hebben ertoe geleid dat hij jullie met zijn methode en een aantal praktische tips, kan ondersteunen bij het realiseren van een veilig sportklimaat. Je leert hoe je de lessen op een andere manier kunt vormgeven met een zeer positief resultaat.

Schrijf je nu in!

In verband met de Corona maatregelen vragen wij om je van tevoren op te geven. Wij zullen dan een geschikte locatie, passend (1,5 m.) bij het aantal deelnemers regelen. Vergeet niet door te geven met hoeveel personen je komt.

Datum: dinsdag 10 november

Tijd: inloop 19:15.

Start training 19.30 uur tot 22.00 uur

Locatie: volgt z.s.m.

Kosten: gratis

Inschrijven en het stellen van vragen kan bij Aleid Guijt van Welzijn Noordwijk:

aleid.guijt@welzijnnoordwijk.nl

Stuur van tevoren je vraag in, dan nemen we dit mee in de training!

Uitnodiging 10 nov. Yos Lotens training